Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΑΜΠΡΑ ΚΑΤΑΜΠΡΑ

Συλλεκτική κασετίνα 26 cd και εικονογραφημένων παραμυθιών της δεκαετίας του '80. Τότε βέβαια είχαν κυκλοφορήσει σε κασέτες μαγνητοφώνου και για μένα, θυμάμαι, ήταν το 'απόλυτο' δώρο. Αφηγούνται οι ηθοποιοί, Αλίκη Βουγιουκλάκη, Στέφανος Ληναίος, Έλλη Φωτίου, Κώστας Ρηγόπουλος, Αλέκος Αλεξανδράκης, Κάτια Δανδουλάκη, Κώστας Καρράς, Σταύρος Ξενίδης, Σωτήρης Μουστάκας, Ξένια Καλογεροπούλου, Μάρθα Βούρτση και πολλοί άλλοι.
Τα παραμύθια είναι διαθέσιμα για κατέβασμα από torrent:


Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Harper's Island

Το ζητήσατε και σας το προσφέρουμε!! Ο κύκλος 13 επεισοδίων που που προβάλετε από τον ΣΚΑΙ.
"Το Harper’s Island ξεφεύγει από τα στενά όρια των συνηθισμένων τηλεοπτικών σειρών, με το φόβο, την ένταση και την ερωτική πρόκληση να καθηλώνει τους τηλεθεατές. Μέσα σε 13 επεισόδια η σειρά θα ξετυλίξει μια πολύπλοκη ιστορία φόνων και εκδίκησης, καθώς οι προσκεκλημένοι – καθένας υποκινούμενος από τα δικά του κίνητρα, φόβους και επιθυμίες – πρέπει να βρει τον/την, ή τους δολοφόνους, πριν το επόμενο χτύπημα."
Περιγραφή:www.skai.gr
Και από εδώ κάτω μπορείτε να κατεβάσετε τους ελληνικούς υπότιτλους και για τα 13 επεισόδια, μιας και ενσωματωμένοι μαζί με την ταινία είναι λίγο δύσκολο να βρεθούν..

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

ΦΡΟΥ-ΦΡΟΥ


"Παππού, παππού θέλω κι άλλη πουτιγκούλα!" Ο σκανδαλιάρης κοκκινομάλλης παιδικός ήρωας του 1987, όπως προβλήθηκε από την ΕΤ1. Δυστυχώς από τα 60 περίπου επεισόδια που παίχτηκαν τότε στην τηλεόραση φαίνεται να έχουν διασωθεί μόνο τα παρακάτω 5. Εάν υπάρξει εμφάνιση κι άλλου επεισοδίου θα το προσθέσω κι αυτό.

Πρόσφατα ανακάλυψα ότι υπάρχει και ταινία μεγάλου μήκους (85 λεπτών και 970 MB) με τον Φρουφρού από το 2003! Ιδού:

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Streaming Ταινίες

Ίσως να μη θέλετε να μπείτε στη διαδικασία κατεβάσματος ταινιών και υποτίτλων. Έτσι, μια καλή εναλλακτική είναι να τις δείτε on-line χωρίς να περιμένετε καθόλου. Κάποιες από αυτές είναι λοιπόν 
οι εξής:
http://gamatotv.com/groups?sort=mostRecent
http://teniesonline.ucoz.com
http://greek-movies.eu/subtitled-movies/ (λίγες ξένες, αλλά πολλές ελληνικές)
http://www.herogreco.com/g/ (απαιτεί να κάνετε εγγραφή πρώτα)
Και αν θέλετε να ενημερωθείτε: http://www.imdb.com/ (τα πάντα για τις ταινίες).

Καλές προβολές!!

Υπότιτλοι

Εάν κατεβάζετε ξένες ταινίες που δεν έχουν ενσωματωμένους ελληνικούς υπότιτλους, τότε θα χρειαστείτε να βρείτε και να κατεβάσετε και το αντίστοιχο αρχείο για την ταινία σας. Από τις πιο αποτελεσματικές ιστοσελίδες είναι το: http://www.greeksubtitles.info/ αλλά και τα http://www.all4divx.com/ και http://www.greeksubs.eu είναι επίσης καλούτσικο..

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Aqua Dock 1.0

Ένα cool προγραμματάκι για ομορφότερη τακτοποίηση της επιφάνειας εργασίας σας. Με ένα πέρασμα του ποντικιού από την άκρη της οθόνης και τσαααακ! εμφανίζετε η κρυμμένη μπάρα μας με τα προγράμματα που εμείς έχουμε προσθέσει. Προσφέρει extra αποθηκευτικό χώρο για τα εικονίδια που κατακλύζουν το desktop, έχει πολλές επιλογές μορφοποίησης/εφέ και μπορείτε να την τοποθετήσετε σε όποια άκρη της οθόνης εσείς θέλετε πάνω, κάτω, δεξιά ή αριστερά.

MP3Gain 1.2.5

Σας τη δίνει που όταν ακούτε την αγαπημένη σας μουσική το ένα κομμάτι σας παίρνει τα αυτιά και αναγκάζεστε να χαμηλώσετε την ένταση και μετά το επόμενο είναι τόσο χαμηλά που πρέπει να ξανασηκωθείτε από τον καναπέ και να το ξαναδυναμώσετε; Εντάξει μπορεί να έχετε και τηλεχειριστήριο, αλλά δε θα ήταν καλύτερο όλα τα κομμάτια να είχαν την ίδια ένταση; Πριν λοιπόν να γράψετε τη μουσική σας στο ασημένιο δισκάκι, χρησιμοποιείστε το MP3Gain έτσι ώστε να ισοσταθμίσετε την ένταση σε όλα τα κομμάτια σας χωρίς να χάσετε σε ποιότητα ήχου.

Εύκολο στη χρήση του, σα να μετράτε μέχρι το 3! Πρώτα διαλέγετε τα κομμάτια που θέλετε να ισοσταθμίσετε (μπορεί να είναι 2 μόνο κομμάτια ή ακόμα και ολόκληρη η μουσική σας βιβλιοθήκη πολλών MB!!). Πατήστε μετά το track analysis, περιμένετε λίγο και τέλος το track gain για να γίνει η μετατροπή (κάντε κλικ στη διπλανή εικόνα για μεγένθυση). Τώρα μπορείτε να γράψετε τα ομοιόμορφα σε ένταση mp3 σας σε cd... Μπορείτε επίσης να αλλάξετε το προκαθορισμένο επίπεδο ήχου και να το ανεβάσετε για να είναι όλα τα κομμάτια σας πιο δυνατά ή πιο χαμηλά από το κανονικό. Πάντως το προκαθορισμένο 89 dB είναι μια χαρά.

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Τραγουδάκια Γάλακτος

Άλλη μια έντεχνη συλλογή παιδικής μουσικής, με πολύ ευχάριστα και δροσερά τραγουδάκια. Ερμηνεύουν οι: Πάνος Μουζουράκης, Ορφέας Περίδης, Χρήστος Θηβαίος, Λάκης Παπαδόπουλος, Μαριαστέλλα Τζανουδάκη, Στάθης Δρογώσης, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Σοφία Παπάζογλου, Λουίζα Σοφιανοπούλου, Λιάνα Παπαλέξη, Λένα Γιαννίρη, Γιάννης Χαρούλης, Χρήστος Τσαπάρας και Νεφέλη Κάστερ.

ΡΟΚ Α Μπίλυ Ο Ζουμερός

Δεν είναι ακριβώς τραγουδάκια για παιδιά (περισσότερο για μεγάλους θα έλεγα), αλλά δεν παύει να είναι κάτι ενδιαφέρον και διαφορετικό. Και πώς να μην είναι άλλωστε όταν ερμηνεύουν οι: Γιάννης Ζουγανέλης, Έλντα Πανοπούλου, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Τζίμης Πανούσης, Βάσια Τριφύλλη, Χρήστος Δάντης, Γιάννης Μπέζος, Θανάσης Τσαλνταμπάσης, Πένυ Ξενάκη, Γιάννης Γιοκαρίνης και Φιόνα Τζαβάρα.

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

ΡΑΤΑΤΟΥΗΣ - RATATOUILLE (2007)

Ο Master Chef Ρατατούης μεταγλωτισμένος στα ελληνικά. Άλλη μια πολύ ωραία ταινία της Pixar για μικρούς και μεγάλους... Διάρκεια 107 λεπτά, μέγεθος 700ΜΒ.

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Foto Mosaik Edda


Φοβερό πρόγραμμα για να κάνετε υπέροχα κολάζ τις αγαπημένες σας φωτογραφίες.. Αρκεί βέβαια να έχετε αρκετές, όσες περισσότερες, τόσο καλύτερο το αποτέλεσμα. 2000 είναι αρκετά καλα! 4000 αισθητά καλύτερα!!!
















Cars - Αυτοκίνητα 1 & 2


Ο Μακουίν και η παρέα του στις 2 ταινίες της PIXAR μεταγλωτισμένα στα ελληνικά. Το πρώτο 111 λεπτών και το δεύτερο 102.

Cars 1 (2006)


Cars 2 (2011)


...και Οι Ιστορίες του Μπάρμπα (30 λεπτά 2010)

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

SubMagic

Με το SubMagic μπορείτε να επεξεργαστείτε εύκολα οποιοδήποτε είδος υποτίτλων (εφόσον δεν είναι ενσωματωμένοι φυσικά). Αλλαγή framerate, διόρθωση χρονισμού εμφάνισης , εισαγωγή/εξαγωγή στοιχείων, έλεγχος λαθών, αποθήκευση με κατάληξη srt/sub/txt/ssa, καθώς και προβολή της ταινίας μέσα από το πρόγραμμα για έλεγχο κατά την επεξεργασία. Όσοι λοιπόν κατεβάζετε χωριστά ταινίες και υπότιτλους, σίγουρα θα σας λύσει τα χέρια!!



Κατά το άνοιγμα αρχείων με ελληνικούς υπότιτλους ενδέχεται αντί για ελληνικά να εμφανίζονται αλαμπουρνέζικα (ή αλλιώς κινέζικα). Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να ανοίξετε πρώτα το αρχείο των υποτίτλων με το Notepad ή με το Wordpad και να το αποθηκέυσετε ως .txt αρχείο με Unicode όμως κωδικοποίηση (Encoding). Η αρχική επιλογή είναι ANSI. Μετά ανοίξτε το SubMagic, προσθέστε το νέο μας (.txt) αρχείο και τσααααακ... ελληνικά!

(κλικ για μεγένθυση)


Live Streaming Αγώνες

Παίζει η ομάδα μας μπάλα και δεν το δείχνει η tv, αλλά μόνο το supersport και εσείς δεν έχετε; Μήπως γυρίσατε από τη δουλειά και βρήκατε τη γυναίκα σας με τις 15 φίλες της αραδιασμένες στον καναπέ να βλέπουν το τούρκικο και εσείς χάνετε το Champions League; Ή μήπως βλέπει ο άντρας σας το μπάσκετ και εσείς θέλετε να δείτε το σηριαλ στο mega;
Παρακάτω παραθέτονται μερικά links που προσφέρουν σχεδόν όλους τους αγώνες των κυριοτέρων αθλητικών γεγονότων στον κόσμο (αναλογικών ή ψηφιακών καναλιών), καθώς και live score.


http://sportlivestreamer.blogspot.gr

Φοβερό site με πάρα πολλά link



http://www.livegoal.tk/

Εκτός του γεγονότος ότι έχει πολλά links για live streaming αγώνες, έχει και σχεδόν όλα τα κανάλια του κόσμου ακόμα και τα ελληνικά:
http://www.livegoal.tk/tv.html




http://livetv.ru/en/livescore/


Άλλο ένα site ρωσσικό μεν, αλλά όλα είναι μεταφρασμένα.




http://www.stream2watch.me/


Άλλα 1 site με πάρα πολλά αθλήματα: τένις, μπιλιάρδο, βελάκια, σκι, πινγκ πονγκ, γκολφ, χόκεϊ, ράγκμπι κ.α.


Επίσης στο http://www.lakatamia.tv/ μπορείτε να παρακολουθήσετε σχεδόν όλα τα ελληνικά και κυπριακά κανάλια streaming.


Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

ΝΤΕΝΕΚΕΔΟΥΠΟΛΗ

"Η Ντενεκεδούπολη είναι μια πολιτεία αλλιώτικη απ΄τις άλλες. Δεν είναι φτιαγμένη από τούβλα, πέτρες, τσιμέντο ή γυαλί. Είναι ολόκληρη φτιαγμένη από ντενεκέδες. Και μένουν σ΄αυτή, τι... άλλο; Ντενεκεδάκια. Άδεια, σκουριασμένα, παλιά ντενεκεδάκια. Βρέθηκαν όλα πεταμένα σ΄ένα σκουπιδότοπο κι αποφάσισαν να φτιάξουν τη δική τους πολιτεία, για να μένουν μόνα τους και να΄χουν την ησυχία τους...."
Ντενεκεδούπολη λοιπόν. Ίσα ίσα που την θυμάμαι.. Σαν έργο στο θέατρο ανέβηκε πριν το '80 στην Αθήνα αλλά το σταματήσαν επειδή 'περνούσε' πολιτικά μηνύματα για την τότε εποχή της δικτατορίας..

ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗ


Και ποιος δε θυμάται τη Λιλιπούπολη; Ε, εντάξει έστω και ακουστά οι παλιοί θα την έχουν...
35 mp3 τραγουδάκια έτσι για νοσταλγία...


κωδικός: kidsstuff

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Rockabye Baby!

Η σειρά Rockabye Baby! είναι μια μουσική συλλογή που απευθύνεται σε νεογέννητα αλλά και πιο μεγάλα μωρά και παιδιά, που περιλαμβάνει διασκευασμένα ορχηστρικά κομμάτια από γνωστά ροκ συγκροτήματα σε ρυθμούς νανουρισμάτων. Μια πρόταση για γονείς που θέλουν κάτι διαφορετικό από τα γνωστά νανουρίσματα των μεγάλων παιχνιδοβιομηχανιών...




U2








Pink Floyd









Metallica










Guns n'Roses










AC DC








Aerosmith










Coldplay









Led Zeppelin









Tool










Queen









Bob Marley









The Cure








Nirvana







The Smashing Pumpkins






Bjork

Σε Αργή Κίνηση...

Ο Φούρνος Μικροκυμμάτων Τα Καταστρέφει Όλα!!!

back to top